Wie komen er?

Frank en Marja zijn er in ieder geval. Maar er komen nog meer mensen hoor. Wil je ook op dit lijstje? Stuur dan een intrigerende foto.

Margreet en Tess zijn van de partij! Zij reizen met Eva K. mee naar Bernède!


Dit is Anne. Anne is er niet bij. Ze ligt thans plat op haar gat op een badmat. In een Noors fjord. Brrrrr.

Tante Anke is er wel bij! Daar kun je wel een glaasje mee drinken hoor!
Marion is erbij! Zij is één van de bruidsmeisjes. Wat denk je, zal zij zo'n knalroze jurk aandoen waarin je veel te dik lijkt?


Johan en Cobie zijn erbij en nemen het ervan!


Eddy en Yuki vliegen over uit Osaka!


En Sander en Gitta helemaal uit Haarlem! Ze zoenen erop los.


Buiten is het dertig graden (hopen we). Daar is ook - Henk van Hoorn met zijn lieftallige Rianne!


Jan en Jackie gaan helemaal los! Summer bash party!Dat is gezellig, Eva komt ook! Eva komt met vriendin Margreet (die Marja dan weer kent van de School voor de Journalistiek) en diens dochter Tessa.
En wie dacht dat er maar 1 Eva komt, heeft het mooi mis. Eva Smits komt samen met haar Wout.


Is dit dan Adam? Nee, het is Claus! Hij gaat de bloemetjes en plantjes buiten zetten!En waar Claus is, daar is Helm. Je ziet, hij heeft er zin in! Als je denkt: hé, die ken ik van de televisie: dat klopt! Helm is de winnaar van de Grote Geschiedenisquiz 2011. Hij liet Bonny St Clair ver achter zich (of was dat nu weer een ander programma?).
En waar Claus en Helm zijn, daar zijn de meisjes! Suus (links en van Claus, spreek uit Susan) weet alles van de Mayas en het mysterieuze einde van hun beschaving. Dieuwke (spreek uit Djoeke, van Helm) daarentegen weet alles over honden. Dat laatste is dan weer leuk om te weten voor:


Monique "woef woef" Gisbertz. Daag haar niet uit voor het spelletje "wie doet het beste een gnoe na", want dat kan ze als geen ander!


Jeroen en Lianne laten de bergen voor wat ze zijn, en zijn erbij.Eelco-Jan is er ook. Hier overhandigt de bruidegom hem net toevallig een pot worsten op zuur. EJ is de vaste vriend van Willemijn, de ceremoniemeesteres. Op de voorgrond zie je Wies, dochter van EJ en Wilma.Ja, dit is Willemijn inderdaad (Wilma voor vrienden). Zij is een echte kunstliefhebber. Hier zie je haar in een niet nader te noemen museum in Amsterdam, bij een standbeeld dat bij sommigen wellicht associaties oproept. En dat stelt het inderdaad ook voor.En ook Joke is er, eveneens ceremoniemeesteres. Ritsaert is getuige van Frank.En Marcha is de andere getuige. We zoeken nog naar een goede foto van haar echtgenoot Dave. De foto uit het Scoutkoerier-archief vonden we anno 2012 niet meer zo geschikt. Verder op deze foto Mariska. Zij komt niet, want ze is dan net bevallen. Jochem (midden op de foto) is naar verluid niet de vader, dat is Henri (die is er dus ook niet). Jochem is er wel, hier zie je hem tijdens zijn verblijf op Occupy Amsterdam. 

Inmiddels gevonden: een foto van Dave:De foto lijkt gemaakt met een bewakingscamera, maar dat is niet zo.


Wybe is er, met Marije, gezellig:
Helga komt helemaal wadlopen naar Campet!


Onder het toeziend oog van Wieger natuurlijk.


Janke en haar dochter Chiara, hier op de foto met Lynn, doorstaan weer en wind om erbij te zijn. Ook zoon Roberto is erbij, hij rijdt de auto het pad van Bartje op en af, met hem kun je meeliften. Janke is getuige van Marja.


Natuurlijk blijft Bartje ook thuis voor het feest. Zij is immers de andere getuige van Marja!
Opa Pino is er. Hij vliegt samen met tante AnkeEn jawel,
Brenda komt ook, met Toby, Britt en Scot. De man achter haar (niet Toby, maar die met die snor) komt niet, Brenda komt niet fietsen.


Irma en Pelle
Dit zijn Irma en Pelle. Die komen wel fietsen.
Hugo de Groot
Dit is Hugo. Hugo speelt op de bruiloft de dronken pastoor, die aan het einde van de avond in het zwembad valt.Sandra en Raymond
De buurtjes, die komen ook. En dat is gezellig! Ze trekken hun beste pak weer aan en nee, Marcha, het is geen plas.Boepa en oma, en opa en omie; die komen ook! Boepa laat zijn ijsmuts thuis.


En ook gezellig: de papa en mama van Frank


Nynke moet je er wel bij hebben


Bij Rene en Desiree (allebei met accentjes) is het altijd Kerst! Ze doen hun best erbij te zijn.


En zet de bingo maar klaar voor hen!Erik is er, en hij neemt de wijn mee! En de family natuurlijk, gezellig! Hier een mooie foto van alle Wuitetjes:
En we hebben niet alleen de Eva's dubbel, ook de Eriks! Begin met Erik niet over Canada of Wim Duijsenberg.
Frank Osinga praat op deze foto toevallig en gezellig met Appie Hollema (en kijkt wat dieper in het glaasje). Beiden zijn er, een foto van Ruurd (de man van Appie) zoeken we nog. Hoera, zij zijn er ook bij! Leo, Eveline, Iva, Sander, Gitta, Detmer en Meinou! Oke, geen duidelijke foto, maar vindt maar eens een geschikte!


Lachen naar het vogeltje, Marlous en Merel komen ook! En Erik en Fleur. Van Erik hebben we nog geen foto gevonden, wel van Fleur;


Zou de beste vriendin van Zoë verkleed komen als Indiaan?


Kijk, en nu met Erik erbij.Marcel en Petra zijn er ook! Petra is een paardrijvriendin van Frank, Marcel heeft een klap van de windmolen gehad, maar je kunt met hem gezellig praten over plekken van vergankelijkheid (daar weet Helm dan ook weer het een en ander van af).En de kindjes van Petra en Marcel zijn er natuurlijk ook - Pleune en Milou!

Twee van de vier bruidsmeisjes vastgelegd op de gevoelige plaat. Nee, ze zijn nog niet in beschonken toestand Jochem, waarom denk je dat? Plien (links) is ook pas getrouwd!

En Plien is vorige maand getrouwd, met Chiel: die komt ook gezellig de bloemetjes buiten zetten:
En zonder Rolf en Li-li is geen gourmetavond hetzelfde. De vraag is alleen, welke foto er nu ook alweer wel of niet op mocht. Was het nu deze? Of was het toch deze:


Ach, ze zijn allebei leuk!
Rob komt per boot?
Na twee glaasjes wijn kijkt zij wat minder serieus hoor. 


Zie je?


Waarom moet ik nou steeds niezen als ik deze foto zie? 


En de schrik van iedere journalist: Aad. Hij komt samen met Hans en rijdt mee met;


Good old Raymond. Jeetje, wat een onscherpe foto ;o))